L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Quan puc portar el fill a l'escola si ha estat malalt? Nou article de Pediatria dels Pirineus al Viure als Pirineus

11-octubre-2013

A la edició del mes de octubre de la revista Viure als Pirineus, dins de la nostra secció Viu:Salut Infantil, podeu trobar un article sobre quan poden portar els nostres fills a l'escola bressol o al col.legi si han estat malalts, escrit pel pediatra Jordi Fàbrega, de Pediatria dels Pirineus i la Unitat MaternoInfantil de l'Alt Urgell. 

En aquest article, basat en la nostra entrada a la web del mateix tema., es donen les pautes bàsiques sobre quan un nen que ha estat malalt (en funció de la malaltia que hagi patit), pot reincorporar-se a l'escola, i es deixa l'enllaç al document elaborat per aquest motiu pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

Tanmateix al mateix número, a l'apartat Viu: Benestar, el pediatre Oscar Rosell parla de fer un homenatge als pares en un altre article, on descriu els motius pels que els pares, pel fet de decidir-se per la paternitat, es mereixen aquest homenatge. 

/docs/viure_octubre_140_OK1-31.jpg