L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Comunicacions orals presentades per Pediatria dels Pirineus a la XX Reunió de la Societat Catalana de Pediatria

14-maig-2014

Durant el 9 i 10 de maig es va realitzar la Reunió anual de la Societat Catalana de Pediatria a la Seu d'Urgell. Es van presentar un total de 142 treballs d'investigació, on  cal ressaltar la quantiosa participació de pediatres i l'alt nivell científic. D'aquests treballs 130 eren en forma de pòsters i 12 en forma de comunicacions orals. 

Us deixem aquí les 2 comunicacions orals presentades per nosaltres, una d'elles sobre l'alta precoç i l'alletament matern que realitzem a la Unitat MaternoInfantil de l'Alt Urgell (que fou defensada per la nostra llevadora, la Laura Castellarnau) i l'altre un estudi prospectiu sobre l'aplicació d'analgèsia sobre l'acte vacunal per reduïr el dolor (que fou defensat per la nostra infermera Neus Méndez) i que va guanyar el PREMI A LA MILLOR COMUNICACIÓ DE ATENCIÓ PRIMÀRIA, fet que ens fa estar molt orgullosos.