L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

El Grup de Suport i Assesorament PostPart a PirineusTV

03-octubre-2014

Avui s'ha emès, al programa La Setmana Pirineu, un complert reportatge sobre el Grup de Suport i Assesorament PostPart de la nostra Unitat MaternoInfantil de l'Alt Urgell. La veritat és que estem molt contents dels resultats d'aquest grup, que ja fa 2 anys que el vam començar, gràcies a l'empenta i la il.lusió de una de les nostres llevadores, la Rosa Rogé, i que amb la col.laboració de la resta de llevadores (i llevador) i de molts col.laboradors (pediatres, fisioterapeutes, personal del CDIAP de l'Alt Urgell, Mossos d'Esquadra, etc) s'ha convertit en una realitat que cada setmana ajuda a moltes mares (i alguns pares) (primerenques o no) a compartir dubtes, neguits i mirar de solucionar les preguntes que la nova etapa els genera.

Us animem a mirar-lo, per conèixer una mica més una de les vessants més humanes de la nostra feina.

Agraïr a les mares i els nadons que surten al reportatge, les seves opinions que ens animen a seguir, i a Pirineus TV i a l'Òscar Martín, la realització del reportatge.