L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

S'inicia a La Seu una activitat de Natació per a embarassades

25-setembre-2015

El proper mes d'octubre s'inicia a l'Esquitx una activitat aquàtica dirigida a dones gestants, amb els objectius de fer esport, passar-s'ho bé i al mateix temps realitzar exercicis que ens serviran de cara a la preparació al part. Aquesta activitat compta com la col.laboració de l'equip de llevadors/es de la nostra Unitat MaternoInfantil, dirigits pel Sergio García. Coneixent el Sergio, que està titulat en matronatació i posa tot els esforcos en tot el que realitza, estem convencuts que serà tot un èxit i que les embarassades que hi participaran en gaudiran i se'n beneficiaran. Aquesta activitat es realitzarà un cop per setmana, els dimarts a les 19.30h amb diferents sessions, destinades cadascuna d'elles a reforçar musculatura, coordinar respiració, i moltes atres activitats que us seran molt útils en el moment del part. 

Així que, si estàs embarassada i vols provar-ho, no dubtis en contactar amb el Centre Esquitx. Us deixem la informació. 

natacio emb

Tanmateix, aprofitem per comentar-vos que el mateix Centre Esquitx, ha començat recentment una activitat de natació per a nadons (a partir de 4 mesos), en aquest cas els dissabtes al matí. Us deixem el cartell, per si ho voleu aprofitar. 

natacio nad