L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

La web de Pediatria dels Pirineus i les nostres xarxes socials reben el reconeixement del Cat Salut

29-novembre-2015

/public/IMG_7819.JPG

 

El passat 27 de novembre, dins de la celebració de la 5a Jornada del Pla de Salut de Catalunya, una de les nostres experiències, concretament la nostra pàgina web (amb el consultori virtual) i la nostra activitat a les xarxes socials va rebre un dels 5 Premis a la Millor Experiència, de un total de més de 1300 experiències presentades.

Aquest premi el vam recollir els Drs. Fàbrega, Ruiz, Ercoli i la Sra. Parra, en nom de tot l'equip de Pediatria dels Pirineus de mans del president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller de Salut, Boi Ruiz, en el marc de la jornada, que s'ha celebrat a Sitges. 

Aquest premi s'ha concedit concretament per la comunicació 'Les TICs com a eina de suport en l'atenció pediàtrica. Web de Pediatria dels Pirineus, amb consultori virtual i xarxes socials', que està signat per Jordi Fàbrega, Glòria Ruiz, Tatiana Valencia, Òscar Rosell, Joaquín Astete, Neus Méndez, Antonia Parra, Albert Font, Isabel Carvajal i Josep Serrat.

Aquest és un reconeixement a una experiència en la que Pediatria dels Pirineus hem estat pioners, com és en l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l'atenció mèdica. I ens fa especial il.lusió que hagi estat en el marc d'aquesta Jornada, ja que es reconeix també l'esforç i la confiança que l'Hospital Sant Joan de Déu, el nostre soci i avalador del projecte (i hospital de referència en derivacions i en la nostra formació continuada), així com de les sinèrgies i col.laboracions amb els Equips d'Atenció Primària de l'Alt Urgell (de l'Institut Català de la Salut) i amb la Fundació Sant Hospital de La Seu d'Urgell

Us deixem l'experiència presentada, i de nou us donem les gràcies per la vostra confiança. Premis com aquests ens estimulen a seguir treballant.