L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Exposició fotogràfica sobre la donació de llet materna i els nadons prematurs a la Fundació Sant Hospital

03-desembre-2017

/public/images/LM8.jpgDesde finals de novembre, al vestíbul de radiologia de la Fundació Sant Hospital, s'està exposant una interessant exposició fotogràfica d’imatges relacionades amb la donació de llet materna i els nadons prematurs.

Aquest projecte està encapçalat per lHospital Trias i Pujol i s'organitza conjuntament entre el Banc de Llet Materna, l’app de lactància LactApp i la iniciativa Dits Petits. L’objectiu principal és donar visibilitat i afavorir la lactància materna i la donació de llet materna per a nadons prematurs. Es vol transmetre la idea de la importància de lluitar tots junts i units en pro de la lactància materna.

Pel que fa a les fotògrafes impulsores del projecte, es tracta de Victoria Peñafiel i Mireia Navarro, fundadores de la iniciativa Dits Petits, una associació dedicada a fotografiar prematurs a les UCIN per tal de contribuir a millorar l’experiència que viuen les famílies en aquestes situacions. L’àmplia experiència i recorregut d’ambdues fotògrafes, que ja fa temps que treballen a diferents hospitals és la principal garantia de la qualitat i impacte del projecte.

LactApp és una app gratuïta de lactància materna dedicada a resoldre dubtes de les mares lactants. LactApp inclourà a la seva app un apartat especial per a mares donants, que resoldrà tots el dubtes de les mares relacionades amb la donació i enllaçarà directament amb el formulari per fer-se donant del Banc de Llet.

Us animem a atansar-vos al vestíbul de radiologia de la Fundació Sant Hospital i gaudir de l'exposició, ja que les fotos son molt xules i segur que us agradarà molt. 

/public/images/LM2.jpg/public/images/LM3.jpg/public/images/LM4.jpg

/public/images/LM5.jpg/public/images/LM7.jpg/public/images/LM1.jpg