L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Donem la benvinguda al Dr. Moreira, nou obstètre/ginecòleg de Pediatria dels Pirineus

05-desembre-2017

Durant el passat mes de novembre es va incorporar al nostre equip maternoinfantil el Dr. Wladimir Moreira, ginecòleg i obstetra, a qui donem la benvinguda i li desitjem tots els èxits en aquesta nova etapa professional entre nosaltres. 

El Dr. Wladimir Moreira és originari de Veneçuela, tot i que té la doble nacionalitat portuguessa i veneçolana. Va estudiar medicina a la Universidad Central de Venezuela, concretament a la Facultad de Medcina Escuela Luis Razetti, obtenint la titulació l'any 2002. Posteriorment va especialitzar-se en Obstetrícia i Ginecologia a la mateixa universitat, a la Maternidad Concepción Palacios de Caracas. Té una àmplia experiència en medicina materno-fetal i perinatologia, així com en ecografia obstètrica, ja que es va especialitzat en Alt Risc Obstètric i Diagnòstic Prenatal. De fet, durant els darrers 6 anys va ser el Cap de la Unitat d'Ecografia de la Maternidad Concepción Palacios. A més va ser coordinador docent i assistencial del postgrau de Medicina MaternoFetal i a la càtedra d'obstetrícia de la Facultat de Medicina de la Universidad Centra de Venezuela. 

El Dr. Moreira s'ha integrat en el nostre Servei de Ginecologia i Obstetrícia de la Fundació Sant Hospital de La Seu d'Urgell, i per tant allà us podrà atendre, tant en hospitalització, consultes, parts, ecografies o l'atenció durant les guàrdies. 

Benvingut Wladimir, benvingut Dr. Moreira.

Esperamos que esta nueva etapa tuya en Pediatria dels Pirineus esté llena de éxitos, tanto profesionales como personales. Un placer tenerte con nosotros. 

/public/images/foto wlad.jpg