L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Donem la benvinguda a les noves llevadores que s'han incorporat recentment amb nosaltres

12-desembre-2017

Aquest mes de desembre s'han incorporat a l'equip de llevadores de la nostra Unitat MaternoInfantil 2 noves llevadores, la Dafne Secall i la Rosa Navarro. La Dafne a jornada complerta i la Rosa ens ajudarà amb guàrdies i els dilluns a la FSH, ja que compagina aquesta activitat amb nosaltres amb la seva feina a l'Hospital Vall d'Hebron. Aquestes 2 noves incorporacions es sumen a la de la Clàudia Garola, que tenim treballant amb nosaltres des del setembre, també en jornada parcial, ja que ho compagina amb la seva feina al'Hospital de Meritxell d'Andorra. 

Estem convençuts, després de veure-les treballar amb nosaltres aquests primers dies, que l'elecció ha estat molt encertada i faran (i fan) una feina excel.lent. 

Benvingudes les 3. Un plaer augmentar la família del MaternoInfantil de l'Alt Urgell, i sobretot fer-ho amb aquests tres sonriures ;) 

/public/foto Claudia.jpg/public/foto Dafne.jpg

La Clàudia, la Dafne i la Rosa, benvingudes!