L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Visita de l'alcalde de La Seu d'Urgell a l'Ahren, el primer nadó nascut a la FSH aquest 2018

03-gener-2018

El primer nadó nascut a la Fundació Sant Hospital aquest 2018 va venir força d'hora, ja que va nèixer el primer dia de l'any. És l'Ahren Font Plana, que ha nascut amb una alçada de 47 centímetres i un pes de 2,720 quilos.

Com es habitual, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Salut, Montserrat Bonet, van realitzar-li una visita , per coneixer-lo i felicitar la família, pel fet de ser el primer nadó del nou any a la Seu, i obsequiar-los amb una orquídea. 

Els pares, l'Anna i el Josep, viuen a Llessui, a la comarca veïna del Pallars Sobirà, i aquest és el seu segon fill, atès que ja tenen un altre nen de quatre anys. De fet, la mare, nascuda a Navata (Alt Empordà), és coneguda pel fet que ara fa vuit anys es va instal·lar a viure al Pallars Sobirà per treballar-hi com a pastora, després d'haver-se format a l'Escola de Pastors. A més a més, aquests darrers mesos la família ha protagonitzat un popular espot televisiu de la marca d’aigua Veri, en què Anna narra personalment la seva experiència i tot el que el Pirineu li ha aportat a nivell professional i personal.

Des de Pediatria dels Pirineus també volem felicitar a través de la web (tot i que ja ho hem fet personalment) a tota la família i agraïr-los la confiança amb l'Hospital de La Seu d'Urgell i amb nosaltres.