L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Consulta de Pediatria de divendres tarda al CAP de La Seu d'Urgell

30-març-2018

Un cop ha passat el període de més activitat a la consulta d'atenció primària i amb motiu de la organització per poder cobrir els cursos de formació, les vacances del personal i per millorar la conciliació familiar dels professionals, s'ha decidit tancar la consulta de pediatria d’urgències del divendres a la tarda del CAP de La Seu d’Urgell, que tenia realment molt poca afluència. Tanmateix el divendres al matí, sempre hi haurà 2 pediatres al CAP de La Seu d'Urgell i un al CAP de l'Alt Urgell Sud (excepte algun dia aïllat), per poder visitar tots aquells nens que ho precisin. Com sempre, tots aquells nens que necessitin atenció urgent a la tarda podran ésser visitats al Servei d’Urgències de la Fundació Sant Hospital.

No obstant, seguim oferint la consulta de 2 hores al matí tots els dissabtes no festius al CAP de La Seu d'Urgell (de 10.00 a 12.00h) 

Preguem disculpin les molèsties que aquests canvis els puguin ocasionar.