L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Resident de Medicina de Família i Comunitària que rotarà amb nosaltres aquest més d'abril

05-abril-2018

Durant aquest més d'abril, i per primer cop a Pediatria dels Pirineus, tindrem amb nosaltres una resident de Medicina de Família i Comunitària, que realitzarà una rotació a Pediatria dels Pirineus per formar-se amb nosaltres en Pediatria Rural

Es tracta de la doctora Elena Violeta Iovan, resident de 3r any de Medicina de Família i Comunitària de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Costa de Ponent, de Cornellà de Llobregat (centre docent Gava-2 i hospital de Referència Hospital de Viladecans). La podeu veure passant visita, amb nosaltres, a qualsevol dels CAPs de l'Alt Urgell i als consultoris locals d'Organyà i/o Coll de Nargó. 

Evidentment per a tots nosaltres és un autèntic honor poder col·laborar en la formació de la doctora Iovan, i farem tot el possible perquè la seva estada sigui el més profitosa possible. 

Benvinguda (a casa teva) Violeta!!!