L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Noves incorporacions a l'equip del Pallars/Ribagorça

23-juny-2018

Durant aquest mes de juny s'han incorporat 2 professionals més a l'equip del Pallars/Alta Ribagorça. Es tracta dels Drs. Javier Bilbao (que està amb nosaltres des de principis del mes) i la Dra. Miriam Duran (incorporada aquest setmana). 

El Dr. Bilbao és bolivià, ha estudiat medicina i la posterior especialitat de pediatria a la Universidad Mayor de San Andrés a La Paz, i la Dra. Duran és veneçolana, on ha estudiat medicina especialitzant-se posteriorment en pediatria a l'Hospital Dr Luis Razetti. Tots dos tenen una àmplia experiència en pediatria i estan molt contents i il.lusionats de formar part del nostre projecte. 

Amb aquestes dos noves incorporacions podem garantir una correcta cobertura de tots els Centres d'Atenció Primària durant tot l'any, incloent les cobertures de les vacances i cursos formatius, això com l'atenció pediàtrica a l'Hospital Comarcal del Pallars, assumint també la cobertura sense incidències de la baixa maternal de la Dra. Hernández que aviat començarà a gaudir-la. 

Per tant, els podreu trobar tant a l'hospital Comarcal del Pallars com als diferents CAPs del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça. 

Desde Pediatrai dels Pirineus els hi desitgem tots els èxits i encerts en aquesta nova etapa professional entre tots nosaltres. 

Benvinguts Drs. Bilbao i Duran. 

Benvinguts Miriam i Javier! 

/public/Javier i Miriam foto.JPG