L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Donem la benvinguda a l'equip pediàtric de l'Alt Urgell a la Dra. Sheila Iglesias

19-setembre-2018

Aquest mes de setembre s'ha incorporat a treballar amb nosaltres la Dra.Sheila Iglesias

La Dra. Iglesias és natural de Barcelona. Es va llicenciar en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (2000-2006) i posteriorment va realitzar el MIR en Pediatria a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona (2007-2011), on es va quedar posterioment treballant a la Unitat de Cures Intensives Neonatals fins el 2013, realitzant a més el màster en Neonatologia impartit a l'Hospital Vall d'Hebron per la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquest període també va realitzar guàrdies a l'Hospital Comarcal del Pallars i a la Clínica Corachan de Barcelona. Els darrers anys, abans d'incorporar-se amb nosaltres havia treballat com a pediatra d'atenció primària al CAPI Casernes. 

La Dra. Iglesias assumirà al CAP de La Seu d'Urgell el contingent pediàtric que tenia assignat el Dr. Astete abans de marxar a la Índia. Per tant, te com a infermera la Neus Méndez i la trobareu al CAP els dilluns, dimarts i divendres al matí, els dimecres a la tarda i els dijous realitzarà la seva activitat assistencial a la Fundació Sant Hospital (FSH). També la podeu trobar realitzant guàrdies de localització a la FSH, com la resta de l'equip. 

Estem molt contents amb aquesta nova incorporació, i li desitgem (tant a ella com a tota la seva família) tot els èxits entre nosaltres a Alt Urgell, tant professionals com personals. 

Benvinguda Sheila, bevinguda Dra. Iglesias. Benvinguda a la família del MaternoInfantil de Pediatria dels Pirineus.