L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Taller 'Famílies sense armaris' a Oliana el proper 28 de febrer

13-febrer-2019

El dia 28 de febrer, a les 18:00 h., l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, l’institut Aubenç d’Oliana i el Servei d’Atenció Integral a persones LGTB de la comarca, organitzen el taller gratuït‘Famílies sense armaris’.

El taller, facilitat per l’associació Colors de Ponent, està adreçat a famílies d’Oliana i de tota la comarca interessades en conèixer com acollir la diversitat sexual i de gènere dels seus fills i filles.

El mateix dia, i per tal d’abordar la mateixa temàtica amb tota la comunitat educativa, tindran lloc al mateix institut Aubenç el taller adreçat a l’alumnat  ‘Mira en colors’ i el taller ‘Bullying LGTBIfòbic’, que té per objectiu oferir eines de prevenció, detecció i intervenció al professorat de l’institut.

 Els tres tallers s’emmarquen en el pla de coeducació ‘Atreveix-te!’, impulsat i coordinat per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’institut Aubenç d’Oliana.

Per a inscripcions: salut.alturgell@oficinajove.cat