L'informació present en el web no reemplaça si no que complementa la relació metge-pacient i en cas de dubte s’ha de consultar sempre amb el seu pediatra o metge de referència.

Article a El País (10/3/2019) sobre la falta de metges a entorns rurals amb Pediatria dels Pìrineus com a exemple d'una possible solució

12-març-2019

El passat dia 10 de març de 2019 es va publicar a la edició catalana de El País l'article: "La falta de médicos pone en jaque a los centros rurales. La precariedad de los contratos, la sensación de aislamiento profesional y la poca oferta de formación continuada desanima a muchos facultativos", firmat per la periodista Jéssica Mouzo. A aquest article s'analitza la greu problemática que tenen els entorns rurals (tant ambulatoris com hospitals comarcals) per aconseguir professionals per treballar-hi, i així poden garantir l'atenció sanitària a aquestes comarques. 

En aquest article es parla que una de les possibles solucions poden ser fórmules d'autogestió com la nostra cooperativa, i hi ha una entrevista al Dr. Jordi Fàbrega, on explica la problemàtica i com el nostre funcionament pot ajudar a pal.liar aquest problema. 

Us convidem a llegir-ho a aquest enllaç.